the word is out!

BLOG

the word is out!

CÎME is het nieuwe merk waarmee ik in het instituut zal werken en waarvan je ook bij mij producten kan aankopen.

Opgericht door 2 vrouwen (Aalst) met ingrediënten uit het himalayagebergte.

?Biologisch en natuurlijk

Wij gebruiken in onze recepten een maximum aan natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten, die ervoor zorgen dat uw huid er stralend en gezond uitziet. Wij zijn van mening dat geen enkele synthetische formule de kracht van de natuur kan evenaren, daarom gebruiken wij geen synthetische ingrediënten zoals parabenen, fenoxyethanol, synthetische parfums en propyleenglycol.

Onze natuurlijke en biologische cosmetica hebben het ECOCERT- of COSMOS-label gekregen van de onafhankelijke certificeringsinstantie ECOCERT Greenlife.

Zeer effectieve ingrediënten

Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd vanwege de gerenommeerde en wetenschappelijk bewezen voordelen voor de huid. Dankzij hoogwaardige ingrediënten die rijk zijn aan antioxidanten, vitamines en essentiële vetzuren, zijn we in staat producten te creëren die echte resultaten voor uw huid bieden.

Nature meets science

Er gaat enorm veel onderzoek en testen (niet op dieren!) in elk product dat we maken zitten. We combineren eeuwenoude technieken met moderne wetenschap om de krachtigste actieve ingrediënten te creëren.

Heerlijke texturen en geuren

Onze producten hebben een niet-vette textuur die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen en heerlijk ruikt (uiteraard zonder synthetische parfums!).

Eenvoud van gebruik

Wij zijn van mening dat uw dagelijkse huidverzorgingsroutine niet ingewikkeld hoeft te zijn. Onze producten zijn multitaskers waarmee je een stralende huid krijgt, zonder dat je te maken hebt met een overvol badkamerkastje.

Eerlijkheid

Wij houden niet van de onrealistische verwachtingen die vaak door de schoonheidsindustrie worden verkocht. Wij communiceren het liefst op een eerlijke en transparante manier met onze klanten. Onze ingrediëntenlijsten zijn overzichtelijk gepubliceerd en wij beantwoorden graag al uw vragen over onze producten.