Babor

​Präzisionscosmetica made in Germany.

BABOR is een internationaal toonaangevend merk van de professionele cosmetica en tot vandaag de dag een familiebedrijf. Aan het hoofd van de onderneming staat de familie van de derde generatie als eigenaar.

Om aan de hoogste eisen van zijn klanten te voldoen, vertrouwt BABOR op meer dan 60 jaar huidverzorgingsexpertise made in Germany: de gehele afdeling onderzoek, ontwikkeling en productie vindt uitsluitend plaats in het hoofdkwartier in Aken. Daarom is elk product van het idee tot en met het kant-en-klare potje een kwaliteitsbelofte die staat voor wetenschap, precisie en werking.

Aglaia Wendy - Merken
Aglaia Wendy - Merken

Bellápiere Cosmetics

​Bellapierre werd in 2005 in Amerika opgericht door David Oren. Het is een van de snelst groeiende cosmeticabedrijven in de wereld. Bella is het Italiaans woord voor ‘mooi’ en Pierre is het Frans woord voor ‘steen’, dus Bellapierre betekent ‘mooie steen’. Al de minerale producten zijn gemaakt van een steen/rots, genaamd Mica. Bellapierre is dus een mineraal make-up merk, dat gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten. Onze ambassadrice voor Bellapierre is dan ook la bella “Belle Perez“.

Bellapierre heeft verschillende awards gewonnen met haar gezonde en innovatieve make-up (zoals City Awards Finalist- Cosmetic Innovator of the year 2016, Natural Health International Beauty Awards 2016).

OPI

​OPI is ontstaan in het jaartal 1989 door de oprichter George Schaeffer. In dit jaartal lanceert het merk OPI haar eerste nagellaklijn. Sindsdien lanceert het merk OPI ieder voor en najaar een geheel nieuwe collectie. Dit met maar liefst 12 kleuren, gebaseerd op de allerlaatste trends van het jaar.

Het ging heel erg snel met het merk OPI. Na een paar keer een collectie te hebben uitgebracht is het merk gegroeid tot wat het nu is. Zelfs de celebrities kunnen het merk niet weerstaan!

OPI heeft allerlei soorten kleuren die je maar kunt bedenken. Wat heel erg speciaal is aan het merk OPI is dat ze hun nagellak namen geven. Zo kun je ze gemakkelijk herkennen, sommige kleuren lijken namelijk nog wel eens op elkaar. Natuurlijk zijn het wel verschillende kleuren, maar dan net een tintje lichter of donkerder. Zo kun je ze makkelijk uit elkaar houden en het is ook nog eens leuk!

OPI is en blijft een heel erg leuk en creatief merk. OPI verzint namelijk elke seizoen een eenmalige lijn met een thema! Ze hebben al verschillende thema’s gehad en verzinnen hierbij dan de kleuren. De namen die de nagellakken krijgen die hebben ook weer te maken met het thema. Vaak wordt er een nieuw thema bedacht die betrekking heeft tot een bepaalde film.

Aglaia Wendy - Merken
Aglaia Wendy - Merken

Abstract Nails

​Abstract Professional Products werd uit passie voor het vak ontwikkeld door Sofie Devlieger, internationaal docente en meervoudig wereldkampioen: “Als Nail Tech begrijp ik zeer goed hoe belangrijk de kwaliteit en prestatie van producten is. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten is dit steeds mijn belangrijkste basis- en/of vertrekpunt. Onder het motto ‘Love old-school style, with new school products’ is het mijn doel de bestaande leegtes en noden van nailtechs te vullen met superieure en vernieuwende producten.