Babor

​Präzisionscosmetica made in Germany.

BABOR is een internationaal toonaangevend merk van de professionele cosmetica en tot vandaag de dag een familiebedrijf. Aan het hoofd van de onderneming staat de familie van de derde generatie als eigenaar.

Om aan de hoogste eisen van zijn klanten te voldoen, vertrouwt BABOR op meer dan 60 jaar huidverzorgingsexpertise made in Germany: de gehele afdeling onderzoek, ontwikkeling en productie vindt uitsluitend plaats in het hoofdkwartier in Aken. Daarom is elk product van het idee tot en met het kant-en-klare potje een kwaliteitsbelofte die staat voor wetenschap, precisie en werking.

Aglaia Wendy - Merken
Aglaia Wendy - Merken

i.am.klean

De samenstelling van i.am.klean is zo puur en natuurlijk mogelijk. De poeders bestaan uit de meest natuurlijke mineralen, hierdoor is onze make-up gezond voor je huid. Bovendien werden ze ook dermatologisch getest en zijn ze hypoallergeen.

Het ultieme doel is dat iedere vrouw zich mooi kan voelen en helemaal zichzelf kan zijn, zonder dat ze ‘perfect’ moet zijn. Een mooiere wereld creëren begint bij jezelf, bij durven veranderen in je hart en mind, en niet alleen in je hoofd. Daarom eenvoudige, eerlijke, gezonde en verantwoorde make-upproducten die je niet alleen een instant hapiness, maar vooral ook een duurzaam gevoel geven!