Behandeling van de maand april

BLOG

Behandeling van de maand april

Het is tijd om jezelf te verwennen en je natuurlijke schoonheid te omarmen! Bij schoonheidsinstituut Aglaia geloven we in het cultiveren van stralende huid en vertrouwen, en daarom willen we je uitnodigen om te genieten van onze exclusieve promotie die speciaal voor jou is samengesteld.


Trakteer jezelf op een uur pure verwennerij met onze gelaatsverzorgingssessie, ontworpen om je huid te verjongen en te revitaliseren. Laat onze deskundige schoonheidsspecialiste je verwennen met zorgvuldig geselecteerde producten en technieken die zijn afgestemd op jouw unieke huidtype.


Maar daar stopt het niet! We weten dat perfect gevormde wenkbrauwen de sleutel zijn tot een moeiteloos elegante uitstraling. Daarom voegen we ook een professionele wenkbrauwontharing toe aan deze ervaring, zodat je gezicht perfect in balans is en je natuurlijke schoonheid nog meer naar voren komt.


En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je bij deze promotie ook een gratis product voor thuisgebruik - een gezichtsreinigingsproduct dat speciaal is afgestemd op jouw huidtype. Op die manier kun je de stralende resultaten van je schoonheidsbehandeling behouden en versterken in het comfort van je eigen huis.


Mis deze kans niet om jezelf te verwennen en je schoonheidsroutine naar een hoger niveau te tillen. Boek vandaag nog jouw afspraak bij schoonheidsinstituut Aglaia en laat ons je helpen om te stralen!
gelaatsverzorging (1u) + ontharing wenkbrauwen + aangepaste reiniging voor thuis


PROMOPRIJS: 99€